Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 14. elokuuta 2016

PEP2016 BLOGIT JA TARINAT

Tähän kerätään tämän vuoden kokemuksista tulleita kirjoituksia - blogeja ja tarinoita. Vinkatkaa omasta blogistanne, tarinastanne :=)

BLOGIT/TARINAT


Onni Vähäaho 57,5km

Hanna Junttila 26,5km

Kaisa Janger 26,5km

Jyrki Leskelä 57,5km dnf

Mikael Mattila 57,5km

Petri Nietula 57,5kmKUVAT


KISAKUVIA  Päivikki Turunen... KISAKUVIA Lasse Palola... ...


VIDEOT


Kisavideo versio 1


Mikael Mattila 57,5km

Nuorten 5km Lähtö

26,5km Lähtö

Saara Päätalon haastattelu

Tero Ruokolaisen haastattelu

Tero Ruokolaisen maaliintulo

12km Lähtö

Mia Tuoriniemen haastattelu

Antti Korkeakankaan haastattelu

Onni Vähäahon maaliintulo

Tuomas Järviluoman maaliintuloTulospalveluvastaavan purkitus tapahtumasta:

"
Pyssymäki kiittää ja kumartaa kaikkia osallistuneita!
Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun lukuisat talkoolaiset valmistelevat reittiä, huolehtivat kilpailijoiden turvallisuuteen liittyvistä asioista, laskevat sekä ennakoivat kuluvan ruoan ja nesteiden määrää. Jokainen hoitaa omaa tonttiaan valmisteluissa. Ja viimein on jäljellä enää juhlahetki, tilipäivä – kisapäivä.
Ehkäpä monen PEP2016 kisaan ilmoittautuneen, paikalla olleen tai paikalle tulemista vakavasti harkinneen mielestä keli oli turhankin kostea. Niin se oli minunkin mielestäni. Se oli kuitenkin vain ohikiitävä hetki, kun tuli harmiteltua asiaa, jolle ei yksinkertaisesti voi mitään – ei ainakaan kovin yksinkertaisilla ja edullisilla tempuilla. Jaa, miksi harmitus sitten katosi niin nopeasti? Syy oli vain ja ainoastaan niiden mukana olleiden kuntoilijoiden, urheilijoiden ja huippu-urheilijoiden, jotka taukoamattomasta sateesta, harhajuoksuista ja vettyneistä varusteista huolimatta hymyilivät toinen toistaan leveämpää hymyä. Jokainen näkemäni osallistuja kunnostaan ja tasostaan huolimatta kannusti, myötäeli ja omalla panoksellaan teki tunnelmasta ja tapahtumasta ainutlaatuisen myös talkoolaisen näkökulmasta. Kiitokset kaikille talkoissa mukana olleille.
Vielä siitä kelistä, olihan se raju ja raastava – jokainen, joka luontoa ja sen voimia kunnioittaen lähti omaa matkaansa taivaltamaan – voi olla itsestään aidosti ylpeä. Jäipä matka kesken tai saavutitpa ennätyksesi, sillä ei ole väliä. Sillä on väliä, että otit haasteen vastaan ja kisasit ensisijaisesti itseäsi ja ja vielä siinä sivussa enemmän ja vähemmän totisesti naapuria, kylänmiestä tai muita kilpatovereita vastaan. Tällaisissa tapahtumissa ystävystytään elinikäisesti, saadaan muisteltavaa kiikkustuoliin ja nautitaan liikunnan riemusta yhdessä. Kiitoksia jokaiselle osanottajalle, maaliin päässeelle ja keskeyttäneelle, teitte tapahtumasta upean! Nähdään ensi vuonna! Todennäköisesti sää ei eilistä kosteampi ole – voi se silti sitäkin olla."
-Juha Palosaari

Onni Vähäaho, Nivalassa 14.8.2016

2 kommenttia:

  1. Kiitos hyvistä järjestelyistä. Ensi vuonna nastalenkkareilla omaa ennätystä romuttamaan... t. Regis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos myös kisaajille :) Ja erittäin lämpimästi tervetuloa myös ensi vuonna! Muistakaa kertoa mitä olette kokeneet. Ps.On tuo reitti joskus kuivempikin ;)

      Poista